Best beoordeelde traprenovatie specialist met 175+ reviews!
+31 (0)6 5241 7125

Leuningen en balustrades

Wanneer je je trap laat renoveren dan kan de trapleuning natuurlijk niet achterblijven. Als je kiest voor een moderne en strakke look, dan is een RVS trapleuning waarschijnlijk ook wel iets voor jou. Wanneer landelijk en klassiek meer jouw ding is, dan komt een houten trapleuning waarschijnlijk beter tot zijn recht. Ook de vorm van je nieuwe trapleuning is van belang. Een trapleuning hoeft echt niet meer altijd rond te zijn. Ook vierkant of rechthoekig behoort tot de mogelijkheden.

RVS balustrade

Een RVS balustrade is altijd volledig op maat en daarom dus ook uniek. Een RVS balustrade kan toegepast worden als vervanging of als alternatief voor een houten hekwerk op de overloop of bij de trap op de zolderverdieping. Ook kan er met een RVS balustrade meer veiligheid gecreƫerd worden bij een open trap. De balustrade wordt naar jouw wens ontworpen zodat deze het best past bij jouw wensen en woning.

RVS trapleuning

Een RVS trapleuning is onmisbaar voor een strakke, moderne en trendy look van je huis. Een trapleuning zorgt voor veiligheid maar dient ook steeds vaker als blikvanger in het interieur. Een RVS trapleuning heeft als voordeel dat het hard en duurzaam materiaal is. Een RVS trapleuning vereist weinig of geen onderhoud en is eenvoudig te reinigen.