Best beoordeelde traprenovatie specialist met 175+ reviews!
+31 (0)6 5241 7125
  • Home
  • Traprenovatie

Traprenovatie

Is je trap verouderd en aan vervanging toe? Past je trap gewoon niet meer bij het interieur of de stijl van je huis waardoor deze een doorn in het oog is in je strakke hal of woonkamer? Wat het probleem ook is, Jos Vandeweerdt Traprenovatie restylet je trap binnen no-time zodat hij weer aan al je wensen voldoet. Ik vervang de trap met producten naar jouw keus en smaak van bijvoorbeeld Fedi of DecoTrap en geef je huis daarmee een volledig nieuwe look.

Een traprenovatie begint met het kiezen uit verschillende decors en kleuren. We beschikken over een zeer breed assortiment aan trapdecors. De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om hpl traprenovatie. Zo is er bekleding voor de trapwangen (de zijkanten) en stootborden. Maar het is ook mogelijk om dezelfde kleur laminaatvloer op de overloop of in de gang te leggen zodat ook de vloer, na de renovatie, perfect aansluit bij de trap.

Jos is een kundig vakman. Hij werkt secuur en is prettig in de omgang. Afspraak is afspraak.
Mevrouw Classen - 28 maart 2018
Bekijk deze review op 5sterrenspecialist.nl

Open trap

Bij het renoveren van een open trap worden de treden rondom bekleed. Een open trap is minder veilig dan een dichte trap. Voor gezinnen met (kleine) kinderen kan het daarom een keuze zijn om een open trap dicht te maken. Bij het dicht maken van een open trap worden er stootborden geplaatst zodat er een gesloten trap ontstaat.

Schwartz + Alt Weiss Traprenovatie Moorbeek + LED verlichting

Dichte trap

Een dichte trap de uitstraling geven die perfect past bij jouw interieur en stijl van het huis? Daarvoor ben je bij Jos Vandeweerdt aan het goede adres. Laat je inspireren door de voorbeelden in de gallerij. Ga je voor stijlvolle elegantie met bijvoorbeeld een betonlook trap? Of kies je voor een natuurlijke look en ga je voor een eiken of beuken decor? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Betonnen trap restylen

Bij nieuwbouwwoningen en renovaties wordt steeds vaker voor een betonnen trap gekozen omdat het o.a. goedkoper, geluiddempend en vuurbestendig is. Door het bekleden van een betonnen trap kun je een stijlvol, warm en stoer karakter creƫren. De mogelijkheden met betonnen trappen zijn eindeloos.

Vrijblijvend advies of offerte

Houten trap renoveren

Is je oude houten trap verrot, versleten of gewoon niet mooi meer? Of ben je die lelijke trapmatten of het steeds opnieuw verven van je trap helemaal beu? Laat je houten trap dan renoveren met HPL of massief eiken overzettreden. De renovatie verloopt zonder hak- of breekwerk en is vaak al binnen een dag gebeurd.

Laat je inspireren