Best beoordeelde traprenovatie specialist met 175+ reviews!
+31 (0)6 5241 7125

Over ons

Jos Vandeweerdt is een vakman die al jarenlang bekend staat om zijn veelzijdig, verzorgd vakmanschap. Ik werk uitsluitend met professionele en hoogwaardige materialen waardoor elke trap of vloer veilig en duurzaam gerestyled wordt.

Door mijn jarenlange ervaring in de bouw en afbouw weet ik wat kwaliteit is. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel, zowel in mijn werk als de samenwerking met opdrachtgever en andere partijen. Met veel passie en oog voor élk detail ben ik dagelijks bezig met het restylen van trappen of het leggen van laminaatvloeren.

Kies jij ook voor kwaliteit, vakmanschap en oog voor detail? Ik informeer en adviseer je graag vrijblijvend over de vele decors en mogelijkheden.

Neem contact op

Ja, ze bestaan nog, mensen (bedrijven) waar afspraak een echte afspraak is, waarbij niets te veel is om de werkzaamheden tot in de puntjes uit te voeren. Bij Jos ben je aan het juiste adres, zeer vakbekwaam, secuur en op tijd. Kortom een echte vakman met hart voor zijn werk die niet naar huis gaat voor dat alles in orde is. Jos bedankt voor de fijne en gezellige samenwerking.
De heer Bleeser - 15 jan. 2018
Bekijk deze review op Facebook