• Home
  • Laminaatvloeren

Laminaatvloeren

Is het steen of is het hout? Het is laminaat! Laminaat is er vandaag de dag in zoveel structuren, patronen, en formaten, dat je er elke sfeer mee kunt creëren. De nieuwste laminaatvloeren zijn nauwelijks meer van echt hout of tegels te onderscheiden. Laminaat is duurzaam, onderhoudsvriendelijk, geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming.

Laminaat vloer laten leggen

Ben je op zoek naar een vloerenlegger voor het leggen van laminaat? Dan ben je ook bij Jos Vandeweerdt aan het juiste adres. Wanneer je zelf geen tijd hebt om laminaat te leggen of als je twee linkerhanden hebt, dan is het fijn als je je laminaat vloer kunt laten leggen. Het leggen van laminaatvloer is niet moeilijk, maar wil je het goed en netjes doen dan kan het toch een intensieve en tijdrovende klus zijn.

Jos Vandeweerdt weet precies wat er nodig is en wat er moet gebeuren om tot een optimaal resultaat te komen. Graag kom ik dan ook vooraf bij je langs om de situatie te beoordelen. Omdat ik een CBW-erkend bedrijf ben ben je ervan verzekerd dat het leggen van jouw laminaatvloer goed en vakkundig gebeurt.

De juiste ondervloer

Wanneer je een laminaatvloer wilt gaan leggen is het kiezen van de juiste ondervloer erg belangrijk. De juiste ondervloer zorgt er namelijk voor dat je laminaat er piekfijn uitziet doordat kleine oneffenheden worden weggewerkt.

Wanneer je niet de juiste ondervloer installeert kan het woongenot dusdanig verstoort worden. De ondervloer zorgt voor isolatiegeluidsdemping en bescherming tegen optrekkend vocht. Daarnaast is het toepassen van de correcte ondervloer van grote invloed op de levensduur van je nieuwe laminaatvloer. Jos Vandeweerdt legt jouw laminaatvloer volledig op maat. Voordat we dit doen bespreken we de beste ondervloer voor het laminaat.